Mi a teendő, ha csak 24 órát kapott Bondi -ban

Mindenki ismeri Bondi -t. Ez a világ egyik legismertebb strandja, valamint határozottan az egyik legszebb is. Ha azonban a látnivalókba vettél, mártott, és lecsiszolta a homokot, mit kell még tennie? Itt található az útmutató a 24 órás Bondi -ban.

A Sydney -i élet alapvető szempontja a strandjai. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy az ország legjobbjai közül a legjobbak – ha nem a világ – a legjobbak a küszöbön.

Az olyan televíziós műsorok, mint a Bondi Rescue, valamint a Bondi Vet, még sokkal híresebbé tették ezt a divatos területet a Sydney keleti külvárosában, valamint a Surf, a Suntan, valamint a Bondi szexi kultúrája. foltok az egész városba.

De van -e elegendő egy egész nap itt megtenni? A kihívást vállalva összeállítottuk az útmutatónkat 24 órás költségekhez Bondiban.

24 óra Bondiban

Reggeli:

Trió kávézó
Közvetlenül a Campbell Parade -en, a Bondi Beach déli végén, ez az ideális terület, hogy felszívja a kilátást, miközben lerázza az ízletes mediterrán és a közel -keleti ételeket, amelyeket itt szolgálnak.

Ha nagyon éhesnek érzi magát, válassza a kukorica -frittereket. Hatalmasak és finomak.

Reggeli után:

Szörfiskola
Ahogy a régi mondás mondja: „Amikor Bondi -ban, szörfözz.”, Csak akkor, ha újonc vagy a legmenőbb megjelenésű sportban, miért ne fedezze fel pontosan, hogyan a legmenőbb strandon?

A Let’s Go Surfing North Bondi -ban található – a sokkal laza, valamint a strand regionális vége, valamint a hullámokba kerül, mielőtt megértené. Ha hosszabb ideig tölthet a Bondi -ban, akkor még egy utat is lefoglalhat ezekkel a srácokkal, hogy egy kicsit jobban megértse ezt a nagyszerű külvárosot.

Ebéd:

Bondi Icebergs Club
A valódi regionális ikon, a jéghegyek egy hagyományos regionális társalgó. A klubbár a déli végétől a tengerparton néz ki, valamint a vízen lévő sósvízi medence a strand egyik legfénybabb látványa.

A klub rendkívül laza, azonban az ételek és a szolgáltatások ugyanolyan nagyszerűek, mint a kilátás. Ha sokkal több piacra akar menni, akkor az étterem, valamint az emeleten bár csúszik, és költségpontja van annak megmutatására. Ez azonban a legnagyobb előírásokhoz vezet. Természetesen egy alternatív választás vacsorára, ha itt van egy különleges alkalomra.

Ebéd után:

Bondi tengerparti séta
A Bondi körüli partvonal feltűnő és drámai, valamint ideális az étkezés utáni sétához. Az összes módszert sétálhatja a Coogee Beach -hez, ha akar, bár valószínűleg megállnék a Bronte -nál, mielőtt visszafordulna.

Évente egyszer a tenger melletti szobor veszi át ezt a part menti sétát, és az emberek tömege látja, hogy a kreativitás a sziklákat béleli. Figyelemre méltó látvány, tehát ha jól időzed, akkor ezt minden bizonnyal nem szabad kihagyni.

Bevásárlás:

Bondinak van néhány kiváló üzlete a legjobban a Campbell Parade -en. Ráadásul minden hétvégén itt van egy piac.

Győződjön meg róla, hogy ne hagyja ki az Aquabumps galériát a Curlewis St. 151-ben, ezek a srácok a szörfösöknek adják a duzzanatot, mert 1999, valamint a strand felvételei kiválóak.

Vacsora:

Bondi hardver
A Bondi éttermek legforgalmasabb utcáján, a Bondi Hardware sötét és hangulatos, valamint az ipari elegáns kezelés után a Bondi Hardware sötét és hangulatos utcáján. Ugyanakkor itt nagyon hektikus lesz, ezért ügyeljen arra, hogy foglaljon.

Számla
Egy másik Sydney-i intézmény, a Granger kiváló kávézó-éttermek mini-lánca egyszerű választás. A Bondi helyszíne (2 másik Sydney-ben, valamint számos más iteráció nemzetközileg is van) fényes, tiszta és kifinomultan egyszerű.

Desszert:

Ha még mindig van helye vacsora után, vagy megmentett egy édességet, akkor itt két lehetőség van arra, hogy az éjszakát egy cukor slágerrel szabadítsa fel.

Gelato messina
Az első megnyitó a Darlinghurstban, 2002-ben, ez a fagylalt most már sok helyszínen található Sydney-ben, az egész országban és nemzetközi szinten. Válassza ki kedvenc ízét, válasszon egy csészét vagy kúpot, és sétáljon le a tengerpartra, hogy megnézze az óceánt a holdfényben.

Papa
A Pasticceria Papa – vagy a Papa a helyiek számára – azért megy, mert a Habfield üzlet 1988 -ban nyílt meg. Az ízletes olasz sütemények, sütemények, pite és kekszek, amelyeket itt kell enni, félelmetes. Csak azt akarom, hogy minden alkalommal látom az arcomat a sült ricotta tortájukba!

Hol maradjunk:

QT Bondi
2015 decemberében megnyílik a régi svájci Grand North Bondi látványáról a QT Bondi. A forma számára igaz, hogy a QT márka szexi végtagja gyönyörűen megtervezett, és valóban rendkívül aranyos.

A szobák tágasak és nagylelkűen kinevezettek, valamint a részletek iránti érdeklődést is szegezték – mint mindig a QT esetében. Mivel az épület eleje lakóépületekké alakult, a szállodai szobák nem néznek szembe az óceánnal, azonban a helyiségekben lévő erkélyek, valamint a részletek a figyelmet tartják.

A következő nap:

Hatalom living, bondi
Töltse ki az előző napi túlzott túllépést a reggeli jógával, a Power Living -rel. A jóga stúdiók itt csak egy -két percet tágas a strandtól. Ellenőrizze a rutin fűtött és nem melegített jóga lehetőségeit.

Reggeli:

Tornác, valamint szalon
Nem kapsz sokkal több bondi -t, mint ez a hely. Rendkívül könnyű, a Beachy és a személyzet lényege, akik könnyűvé teszik a nagyszerű megjelenést. Az ételek ezen a kis észak -bondi kávézóban kiemelkedőek – plusz garantáltan felfedez egy egészséges választást itt, ha még mindig tele van az előző éjszakától.

Hasonlóképpen itt szolgálnak az ebédre, valamint a vacsorát itt, ezt szem előtt kell tartani más ételekhez, miközben itt vagy. Ez a kedvenc kávézónk Bondiban, tehát ne hagyja ki.

Ha hosszabb ideig van Sydney -ben, vagy sokkal többet szeretne látni, mint csupán Bondi, nézd meg a 24 órás útmutatónkat Sydney -ben.

Van valamilyen egyéb tipp a bondi meglátogatásához? Van egy kedvenc strandod, ahova megy? Mondja el nekünk a megjegyzésekben!

Romance asszony képei, OM-D E-M5 Mark II olimpus kamera felhasználásával. A közelmúltbeli Bondiban való tartózkodásunk részeként a Destination NSW vendégei voltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 hely, ahol gyermekeit elhozhatja Tillamook -ban, Oregonban
Next post 10 Félelmetes tennivaló Makaóban [javasolt túrákkal]