7 hely, ahol gyermekeit elhozhatja Tillamook -ban, Oregonban

A Tillamook megye hivatalos weboldala, Oregon azt mondja: „Üdvözöljük a sajt, a fák és az óceánszellő földjén”, amely (becslésem szerint) meglehetősen pontos címkék – Nemrégiben az egész Tillamook megyében vontam a három gyerekemmel – a célunk az volt, hogy a lehető legnagyobb mértékben láthassuk anélkül, hogy az utazás végén teljesen összeomlottak volna. Három napos időtartam alatt 28 különböző államból számoltunk rendszámtáblákat. Tapasztalataim szerint, miután az ország 15 egyedi részéről származó emberekkel találkozik, akkor valahol érdemes otthon írni.

Nincs különösebb sorrendben, itt van néhány különféle hely, amellyel a saját Tillamook családi vakációjára indulhat:

Bay Breeze Golf Poute

A Tillamook sajtgyárától, a Latimer Road északi részén, a Bay Breeze Golf egy tizennyolc lyukú igazi fűvel rendelkezik-valamit, amit még soha nem láttam az ország egész területén. A Bay Breeze -hez néhány szórakoztató akadályt adtak hozzá néhány szórakoztató akadályt, hogy megismételjük a golfozókat a hagyományos fekvő zöldekről, hogy a gyerekek elkötelezettek legyenek. Miközben személyesen nem látogattuk meg ezt a vonzerőt, úgy tűnik, hogy az alapok aprólékosan fennmaradnak; Megfigyeltünk egy többgenerációs csoportot a kurzuson, és úgy tűnt, hogy mindenki jól érezte magát. Minden golfozó 8 dollárt fizet, a bérleti díjat tartalmazzák.

Weboldal:

Haditengerészeti légi állomás / Tillamook légi múzeum

A Guinness Világrekordok könyve szerint a Tillamook-alapú haditengerészeti légi állomás a világ legnagyobb faszerkezete. A megye körül szétszóródott maroknyi megmaradt második világháborús pislogó hangár, a Tillamook Air Museum könnyen belefér a bunkerbe, amely egyszer akár nyolc hatalmas „K” osztályú haditengerészet csapdáját tartotta be. A múzeumba való belépés előtt időzítettük a Tillamook Air Museum látogatását, ebéddel, étkezve a légi bázis kávézóban. Mivel a tapasztalatok nagy része: „nézd meg, ne érintse meg”, nem gondoltam, hogy a gyerekeim sokáig tartanak. Az egyik első kiállítás azonban egy harcos pilótafülkék sora, ahol a kicsi emberek bemászhatnak, és érezhetik magukat, hogy milyen lehet egy sugárhajtású pilóta.

A pilótafülke -élményt kiegészítve elismerést kaptunk a mini guppy hasában lévő rakományszállítás nagyságrendjéért (ez az óriás repülőgép a fogason kívül van). A túra kedvenc része a hélium szoba volt, ahol láthatja az óriási motorokat, amelyek egyszer szűrtek és szivattyúzták a tiszta héliumot a csapokba. Az általános belépés 9 USD, és a négy (két gyerek, két felnőtt) családok ára 25 USD -t kap. Tervezze meg, hogy több időt töltsön itt, mint amennyit először számítottál.

Weboldal:

Tillamook erdőközpont

A Tillamook Erdészeti Központ volt a legváratlan és kellemesebb meglepetés a Tillamook megyében zajló kalandjainkról. A Tillamook erdőközpontja a 6. autópálya mellett, körülbelül huszon vagy olyan percre keletre fekszik, a Tillamook erdőközpont a Tillamook erdő szívében található. Ha feltérképezi az utazását, látogasson el ezt a rendeltetési helyet a városba vagy a városba (vagy egy esős napon). Az Oregon Erdészeti Minisztériuma által fenntartott és üzemeltetett „Az értelmező és oktatási központ bemutatja a történelmi Tillamook Burn és a nyilvános szellem örökségét egy olyan monumentális újratelepítési erőfeszítés mögött, amely állandó lenyomatot hagyott az Oregon történelmére, miközben a mai fenntartható erdőgazdálkodást is kialakította”.

Az utazási kiemelések között szerepel (1) a kilátó torony tetejére tett utazás, (2) díjnyertes tizenöt perces dokumentumfilm, amely részletezi a térség három hatalmas erdészeti tüzéből származó csapadékot és visszatérést, és (3) interaktív kiállításokat, amelyek mindenki számára a látogatókat tanítják. öregszik az erdőről, a régió korai telepeseiről és a modern fenntarthatósági kezdeményezésekről. Látogatásunk egybeesett a 12:30 Plant Walkkal, a nap folyamán a négy oktatási program egyikével. A múzeum felvétele és a program látogatottsága egyaránt ingyenes (az adományokat egyaránt értékelik és adókedvezményesek). Találkoztunk egy másik családdal, aki teljes látogatását tervezte mind a négy oktatási programon való részvétel körül; Piknik ebédet fogyasztva és az ülések közötti területek feltárása. Egy család két órát könnyedén eltölthet, csak a létesítmény felfedezésével és a földi kóborolással.

Weboldal:

Cape Meares állam festői nézőpontja

Az Oceanside -hez közelebb helyezkedik el, mint a Tillamook, a Cape Meares State Scenic Viewpoint megéri a festői kitérőt. Ez az ingyenes látványosság az Oregon legkisebb világítótoronyának (a 38 láb magas hőmérsékleten) és a jelenlegi legnagyobb Sitka lucfenyőnek ad otthont (a világítótorony magasságának közel négyszerese 144 méter magas). A nyári hónapokban a látogatók 11 és 16 óra között turnézhatnak a világítótoronyban. A kilátó pont egész évben az óceánra és a tengerpartra eső kilátás nyílik, amennyire a szem látja.

A Cape Meares Scenic Viewpoint a „Octopus fa” -nek is otthont ad. Ahogy a neve is sugallja, a fa vízszintes, mint függőleges módon elágazott; A szél és a genetikai zavart kombinációja miatt ez a lucfák eltérnek a magasabb testvéreitől. Vegye figyelembe, hogy a nyomvonal vezetnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 csodálatos tennivaló Hongkongban [javasolt túrákkal]
Next post Mi a teendő, ha csak 24 órát kapott Bondi -ban