Bit Olaszországgal, valamint a Chinatown -val való étkezés Ahoy kirándulásokkal

Kalandos Kate társult linkekből áll. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Amikor meghívást kaptam, hogy csatlakozzon egy élelmiszer -kiránduláshoz a New York -i Bit Olaszországgal és a Chinatown -nal, eksztatikus voltam – bármennyire kissé szkeptikus.

Nem kissé Olaszország egy óriási nyaraló csapda? Azt gondoltam. Eközben, ha megpróbálja megtalálni a hitelességet, akkor nem kellene teljesen elhagynia Manhattan -t, valamint a Bronx felé, valamint az öblítéshez?

Tévedtem. Kis -Olaszország tele lehet rengeteg szar étteremmel; Chinatown, kevésbé. De van néhány kiemelkedő étel itt, ha megérti, hol kell keresni.

És Alana pontosan megérti, hol kell keresni.

Alana az Ahoy New York Food Tours tulajdonosa. Évek óta a Bit Olaszország és a Chinatown élelmiszer -kirándulásaira szakosodott. 2008 -ban ugrott, és elkezdte az Ahoy túrákat, a saját élelmiszer -kirándulásaival. Ez a zónája, és igen, itt vásárol élelmiszerboltját!

Amit tetszett ebben a kirándulásomban, az az, hogy az ételekről szól, ugyanakkor ugyanolyan sok volt az olasz bevándorlói tapasztalatok, valamint a New York -i kínai bevándorlói tapasztalatok történetéről. Ezek természetesen azok a közösségek, amelyekbe a bevándorlók eljutottak.

Első rész: Bit Olaszország

A legelső állomásunk egy lecke volt számomra. Annyira egy prosciutto-phile, mint én vagyok, soha nem értettem, hogy kétféle prosciutto létezik: prosciutto di parma, a közönség, valamint a sok híres, valamint a prosciutto San Daniele, amely az északkeleti Friuli régióból származik Olaszországban.

San Daniele Prosciutto -t felajánlottak nekünk ma. Sötétebb és kissé sósabb, mint a prosciutto di Parma, valamint a Finest örömmel fogadta egy darab friss sózott mozzarellát.

Ezután továbbmozdítottuk néhány különféle sajtot, összehasonlítva a juh sajtot, valamint a tehénsajtot a BAA -val, valamint a MOO -kkal, majd az utca túloldalán készített módszert készítettünk, hogy kipróbálhassuk a tésztát.

Mivel olasz vagyok, rendkívül súlyos vagyok a cannolis miatt. A legtöbb enyém a külvárosi pékségből származik, amelyről azt gyanítom, hogy a maffia volt. Ez a bit? Nem a legjobb, ami valaha volt, bármennyire is kedves.

Második rész: Chinatown

A szomszédos Chinatownban a legelső megállónk valóban thai ételek voltak! Mintát vettünk néhány edényből, majd egy parkba költöztünk. A kínai opera a háttérben játszott, amikor a legízletesebb sertéshúst, valamint a metélőszék -gombócokat ettük, amelyeket valaha kóstoltam. Annyira jó.

És cupcakes!

Egy pékségből dobtunk le, amely szokatlan keleti összetevőkkel készített cupcakes -t készít. A menüben? Lychee cupcakes licsi fagyossal. Remek. Más ízük közé tartozik a fekete szezám, a vörös bab, valamint a jázmin tea.

De az ellenállás a végső kóstolásunk volt: egy hiteles tojáshenger.

Tudom, mi lehet olyan érdekes a tojáshengerben? Körülbelül egymillióm volt, egyikük sem rendkívül emlékezetes. Ők a töltőanyagok, amelyek kísérik a Pu-Pu tál ízletes húsait, és elsősorban egy vad éjszakai kirándulás után 3 órakor fogyasztják, miközben könyörgött a pincérnőnek, hogy öntsön sört a teáskannájába.

Nézd meg azt a csodálatos dolgot. Nos, ez egy tojáshenger! És teljesen finom volt. Nem tudom elhinni, hogy az igazi tojásfunkciók ilyenek!

A túra során Alana éttermi javaslatokat nyújtott be nekünk – kezdve a „jó” -ig (mint a menés, és örömmel élni) az „átlagig” (mint például a pestis megelőzésében). Hasonlóképpen kaptunk utalványokat az összes üzletbe, valamint az éttermekbe, amelyeket azon a napon néztek ki, valamint Sarah, valamint később néhány friss mozzarellát választottam.

Nagyon örülök, hogy felfedeztem a turné módszerét! Rengeteg hiteles és ízletes étel található a Bit Olaszország és a Chinatown turisztikai közösségeiben. Legközelebb, amikor elegáns néhány prosciutto -t vagy gombócot, pontosan megértem, hol kell keresni.

Nagyon köszönöm az Ahoy New York -i élelmiszer -kirándulásoknak az ingyenes turnét. Minden vélemény, mint mindig, a sajátom.

Kapjon e -mailes frissítéseket a Katenever Miss egy bejegyzésből. Bármikor leiratkozni!

Keresztnév
Utolsó névjegynév
Az Ön e -mail e -mailje
Beküldés

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A világ minden tájáról a kis repülőgépekben
Next post 10 ok, amiért a spanyol déli részén található Almeria érdemes látni