A világ minden tájáról a kis repülőgépekben

A kalandos Kate társult linkeket tartalmaz. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg az e -mailben

Miközben gyakran repülök az egész világon, soha nem volt lehetőségem egy kis repülőgépen repülni. Ennek oka van: sok repülési úticélom rendkívül szokásos, és ha szükségem van valahova véletlenszerűen, akkor a szárazföldre jutok.

Ugyanúgy van. Néhány barátaim kis repülőgépekben repültek, valamint a leszállások félelmetesek voltak – különösen Nantucketben. Ez egy olyan hely, ahol soha nem fogok repülni.

Mind Ha egy világméretű légi chartát foglalnék le, itt vannak a legnépszerűbb helyek, amelyek szerepelnek a listámon:

A karibi

Hidd el vagy sem, soha nem voltam a Karib -térségben. Úsztam a Cancún -i Karib -tengeren, de nem hiszem, hogy ez számít.

Milyen sokkal jobb módszer a Karib -térség megtapasztalására, mint egy légitársaság lefoglalása számos haverommal, és kiszállni egy személyes szigetre? Lehet, hogy a Necker -sziget, vagy még sokkal jobb, már név nélküli sziget. Extra pontok egy víz leszálláshoz.

Napok a napsütésben, kortyolgatva egy kókuszdióból – az érzésem van a karibi térségben is, és én is meglehetősen jól megbirkóznék.

A Csendes

A barátaim azt mondták nekem, hogy a csendes-óceáni sziget-hopping nem egyszerű feladat. Egy sorozatot kell tennie, hogy gyakorlatilag bárhová eljuthasson. Nem kétséges, hogy sok ember úgy dönt, hogy charter járatokkal jár. Nélkülük egy hétbe telik, amíg eljuthat a választott szigetre.

Annyira, hogy hawaiira akarok menni, a Csendes -óceán legfelső lehetősége sokkal távolabbi: a Cook -szigetek. Aitutaki, valamint a Rarotonga teljesen gyönyörűnek tűnnek. És sok mainstream turizmus még nem talált őket.

Grönland

Ez minden bizonnyal egy bajnoki cél, különösen az előző kettőhöz képest. De a charter járat nagyjából az egyetlen módszer erre a jeges rendeltetési hely elérésére – akár Kanadából, akár Izlandból.

Nem tudom pontosan megmondani, mennyire szeretném megtalálni ezt a kopár országot, amelyet nagyon kevés ember lát, megnézve a fjordokat, a kisvárosokat, és kielégíti az embereket. Akár jegesmedvékkel lógni, akár merészelni az Északi -sarkvidékre, Grönland olyan élmény lenne, mint amit valószínűleg soha többé nem látnék.

És mit kapna odajutni? Minden körülmények között egy újabb országból származó charter repülés.

Kapjon e -mailes frissítéseket a Katenever Miss egy bejegyzésből. Bármikor leiratkozni!

Keresztnév
Utolsó névjegynév
Az Ön e -mail e -mailje
Beküldés

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg az e -mailben

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A lakóautó -készlet
Next post Bit Olaszországgal, valamint a Chinatown -val való étkezés Ahoy kirándulásokkal