10 ok, amiért a spanyol déli részén található Almeria érdemes látni

Sokkal több az élet Spanyolországban, mint a közismert városok, mint például Barcelona, Sevilla, valamint a Granada, valamint az oka annak, hogy én vagyok Itt az utak kevésbé utaztak, amikor Almeria -ba megy. Érdemes meglátogatni Almeria? Úgy gondolom, hogy mivel biztos vagyok benne, hogy ez egy újabb utazó hotspot lesz.

Az andalucius régió a kortárs Spanyolország autonóm szomszédsága, amelyet az egész évben nagy időjárási viszonyokkal áldott meg. Miközben Európa többi része télen fagyos, az Andalucia régió, különösen az Almeria, még téli közepén, melegségén és a tengeren is büszkélkedhet. Valaki számára, aki vitorláson alapult, ez megkönnyebbülés számomra! Íme, ami tetszett az Almeria -ban, és itt van 10 oka annak, hogy azt hiszem, érdemes meglátogatni!

Egyéb cikkek, amelyeket elolvashat:

Soha nem vagy egyedül Freddel – Marion Ainge Cruises Solo -val Fred Olsen, Spanyolország és Franciaország között is

10 ok, amiért a Benidorm, Spanyolország az ideális téli szezonbeli ünnepi cél @visitbenidorm

15 legfinomabb fellépés a spanyolországi Dél -Tenerife -ben

5 Javaslatok a Casa Batllo -ba, Spanyolországban, Barcelonában.

10 dolog, amit a spanyolországi Zaragoza -ban kell fellépni [plusz egy minta hétvégi kirándulás DIY útvonal]

Tartalomjegyzék

1. A 2019 -es Spanyolország „Gastonomic Funding” -nak nevezik
2. Sok étterem „ingyenes tapas” -t kínál
3. A Cabo de Gata – Níjar Természeti Park menedék a természet szerelmeseinek
4. Ideális a tapasztalati keresők számára!
5. Ez olcsóbb, mint a Malaga közeli andalucius városai, valamint Alicante
6. Európában ez a legjelentősebb sivatag, amely a hollywoodi filmek, valamint a TV -sorozatok elsődleges filmjévé teszi
7. Gazdag története és ideális időjárása van
8. Vannak friss zöldségek és gyümölcsök mindenhol!
9. Meleg strandok, kedves falvak, valamint kisvárosok várnak, hogy felfedezzék
10. Van kedves üzlethotelek, világszerte márkájú szállodák, önellátó apartmanok, valamint csúcskategóriás villák-mindezt olcsó áron.
A legfinomabb idő Almeria, Spanyolország megtekintésére
Hogyan lehet eljutni Almeria -ba

1. A 2019 -es Spanyolország „Gastonomic Funding” -nak nevezik

A „egyedi és kiemelkedő kulináris ajánlata miatt, amely ötvözi a földet és a tengert”, híres volt Almeria, mint a Spanyolország 2019 -es gasztronómiai finanszírozásának, és feltétlenül egyetértek. Ez a negyedik alkalommal Spanyolországban, valamint az Almeria -i ételek valami hasonlóat adott nekem a legelső harapáskor. Nyilvánvaló, hogy ez a város Európában a mezőgazdasági termékek egyik legfontosabb szolgáltatója, egészen addig a pontig, hogy 3 Európában rendszeresen háztartás vesz részt regionális termékeikben.

Most már megértem, mi teszi az ételeiket különlegessé – az ízek a legjobban friss aromát eredményeznek az ízlelőbimbóidra. Rendkívül ízletes, mégis nem hatalmas. Csakúgy, mint a nagyszerű zene, ez a legjobb jegyzetek ideális egyensúlya. Kötelező a tenger gyümölcsei paella, és természetesen a spanyol tapasuk is!

Javasolt turné: Almeria, mint egy helyi: személyre szabott személyes túra

2. Sok étterem „ingyenes tapas” -t kínál

Jó inni, de még sokkal jobb, ha ingyenesen kapsz valamilyen legitim spanyol tapas -t. Nem mindannyian egyetértünk ebben? Vásároljon egy üveg sört, egy pohár bort, vagy akár egy üveg kólát a város éttermeiből, és csodálkozni fog azzal, ami vele együtt jár.

3. A Cabo de Gata – Níjar Természeti Park menedék a természet szerelmeseinek

Festői tájakból, álmos halászati falvakból, kemény szikla, nagy kőzet formációkból, valamint félreeső strandokból ez a természetes park valóban paradicsom. Ez az Andalucia régió legnagyobb part menti területe, valamint a ház 1000 típusú fauna, sok madár.

Készüljön fel egy gyönyörű meghajtóra a tengerpart mentén, amikor itt érkezik, és zárja magát olyan tevékenységekre, mint például úszás, strand bumming, túrázás, valamint olyan látnivalókhoz, mint a halászfalvak, a lagúnák, valamint a jól ismert világítótorony, ahol Megtekintheti a park madarak-szemét.

Javasolt túra: Hajó kirándulás 5 Coves -ra

4. Ideális a tapasztalati keresők számára!

Túrázás, barlangolás, lovaglás, vitorlázás, 4 × 4 kirándulások, nevezze el, ahogy megkapták! Csak 4 napig voltunk itt, valamint a Cámara de Comercio de Almería gondoskodtak arról, hogy ütemtervünket lekvárcsomagolják az adrenalin rohanásának megőrzése érdekében. Elmentünk a Cuevas de Sorbas -ba (Európa legnagyobb gipsz -kristálybarlang), ahol kirándultunk, mászottunk, és 2 órán át sétáltunk! Még a barlang sokkal több részét is láthatja, ha valóban belemegy!

Ha sokkal többet szeretne megérteni az Almeria körüli dolgokról, ellenőrizze az Esfera Celeste -t, a Paseos Veleros ALM -tnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bit Olaszországgal, valamint a Chinatown -val való étkezés Ahoy kirándulásokkal
Next post A 2014 -es hátizsákos ütemterv (4 hónap)