Családi nyaralás az Öböl -parton, Alabama

Háztartási ünnep az Öböl -parton, Alabama

Amíg a nemzeti garnélarák -fesztivál idején a háztartással nem ellenőriztem a régiót, tartottam a Gulf Shores, valamint az Orange Beach Concept Concept Shores -t, Alabama szigorúan golfos paradicsom volt. Noha a tee -idők ugyanolyan szándékosak, mint a kötelező pihenés, sok olyan területet fedez fel, ahol a homokcsapdán kívül más kastélyt készíthet.

Vadszelek körutazás
Elsődleges javaslatunk a háztartások számára, akik megnézik az óceánt, az, hogy egy tudományos körutazással kijuthassanak a vízbe. A látogatók számára számos különféle mindennapi körutazással (delfin, természet, öko, naplemente, valamint piknik/snorkel). Erősen ajánljuk a Wild Hearts Cruises -t (narancssárga tengerparton, Perdito Key -ben, valamint az Öböl -parti partokon vannak) –

Hol maradjunk

Keressen családbarát szállást a mobiltelefonon, Alabama-ban a szokásos szállodáktól a személyes ünnepi bérleti díjakig a Stay22.com webhelyen:

Az 53 méteres nyitott óceáni katamarán csúcspontjától kezdve a Wild Hearts számos ünnepséghez, valamint egy hosszabb háztartáshoz hasonlóan 49 ember (gondoljon újraegyesítés, esküvő vagy különleges ünnepség). A hajózás nyugodt békéjében az óceáni életet, valamint a szárazföldre néző kilátást láthat egy Jacque Cousteau típusú módon. A gyerekeket szívesen látják a fedélzeten (az 5. és az alsó gyerekek ingyenesek), valamint kedvezményes költségeket kínálnak a 17 éves korú fiatalok, valamint a fiatalabb, valamint a 12 éves csoportok számára.

A pálya háztartási szórakoztató központja

A kiemelkedő vacsora utáni élvezet, a pálya háztartási szórakoztató központja (vagy csak a „pálya”) a legjobb a fiatalok fárasztó céljából. Egy nagy beltéri arcade, lökhárítócsónak, miniatűr golfpályával, gokartokkal, valamint túrákkal (mind a hatalmas, mind a bit fiatalok számára a tapasztalatokon kívüli keresők mellett) a háztartások gyorsan több órát töltenek, hogy megpróbálják formázni bármit is. Az első alkalommal, amikor először nézd meg a pályát, értsd meg, hogy a mecénások szívesen hozzák be saját italokat és ételeket, ám fagylaltot és snackeket kínálnak a snack üzletben.

A Woody (fotóhitel: Gulf Shores & Orange Beach Tourism)

A különböző korú, súlyú, valamint a rövidítésű fiatalok szülei tanácsot kérhetnek az internetes utazási igényekből (tervezzük, hogy viseljen fényvédőt vagy nedves legyen, ha napközben jön, vagy a lökhárító csónakokban utazik). Ha van szükség a sebességre, akkor a Wild Woody egy háromszintes spirális faverseny, amelynek egy- és dupla utasú karta van. Egyéb választások lehetnek egy hagyományos pálya (a szülői stadion ülőhelyekkel és a rajongókkal), valamint egy gyerekprogram az újonc kocsikkal (a négy és a régebbi gyerekek is vezethetnek).

Alabama -öböl tengerparti állatkertje
Az Alabama -öböl tengerparti tengerparti állatkertjének alig egy mérföldnyire, az Öböl Shores -ban több mint 300 állat található a tizenhét hektáros helyszínen. Ház az oroszlánoknak, tigriseknek, medvéknek, majmoknak, hüllőknek, kenguruknak, valamint a népszerű „Chuckie”, a 11 láb hosszú aligátornak, a fiatalok közel állhatnak a petting állatkertben lévő haszonállatokhoz.

Lemur -sziget

Az időskorúak, a fegyveres erők családjai, valamint a gyermekek kedvezményes felvételével tervezik néhány dollárt, valamint tavaszt az állatkert hat állati találkozásához (beleértve a teve túrákat, csecsemőállatokat, a Lemur -találkozókat, valamint a túllépést, valamint egy túllépést. tapasztalat, amely magában foglalja a kenguru kielégítését).

Waterville USA
A 3 dolláros apró golf otthona, a Waterville USA a Gulf Shores’s Water, valamint az élvezeti park. A május-szeptemberi nyitott napi átadás a Waterville USA-nak 29,95 USD, és magában foglalja az élvezetet, valamint az összes vizet, amelyet a közeli óceánban nem tud felfedezni. A nyári nyaraláson a regionális fiatalok kiemelkedő hangoutja, a Waterville USA fedett arcade, valamint egy esős nap esetén visszapattant.

USS Alabama Battleship Memorial Park
Különleges fegyveres erők vonzereje, az USS Alabama Battleship Memorial Park kiváló célpont bármilyen multenerációs csoport számára, vagy bármely olyan személy számára, akiknek a fegyveres erők története iránti erőteljes érdeklődésük van. Az elsődleges vonzerő az USS Alabama csatahajó, azonban a tapasztalat emlékműveket, fegyveres erők gépeit, repülőgépeit, valamint tengeralattjárót tartalmaz.

Hol tartózkodni: caribe, az üdülőhely
Lazy River (Fotó jóváírás: Gulf Shores & Orange Beach Tourism)

Egy speciális társasház-lakóingatlan az Orange Beach-ben, a Caribe-ban, az üdülőhely az egyéni tulajdonban lévő társasházak szomszédságában, amelyet ünnepi bérleti díjakhoz kínáltak. Mérete 1400 és 2400 négyzetláb között, a háztartások megpróbálják megtalálni a ház kényelmét a helyszíni üdülőhelyi szolgáltatásokkal-ideértve több mint 40 000 négyzetméternyi vizet, amely nyolc külső medence, három beltéri medence, kilenc pezsgő Egy lusta folyó – hasonlóan a mérföldre, valamint az akadály nélküli óceánra néző kilátáshoz hasonlóan. Mivel az egységeket családok voltak, minden rendszer olyan különleges, mint a háztartás, amelyet a telefonnak otthonról távol tart.

A közös vonások magukban foglalják a személyes erkélyeket, az ínyenc konyhákat, valamint a jacuzzi kádokat. Ha tenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A legendás tartózkodás a New York -i Hippest Hotel
Next post A galamb háztartásainak legfontosabb látnivalói, valamint Gatlinburg, Tennessee