A legendás tartózkodás a New York -i Hippest Hotel

kalandos Kate -ban társult linkekből áll. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Úgy gondolom, hogy életre tönkretettem magam.

December előtt még soha nem maradtam egy New York -i szállodában. Nem csak Manhattanben – nincs szálloda a városban vagy annak közelében. Nagyon sok jó barátom és háztartásom van New Yorkban; Kedvesen engedték, hogy szükség szerint balesetbe kerüljenek velük.

De most az Ace Hotelben, a New York City -ben található Ace Hotelben szálltam meg, és készen álltam arra, hogy véget vettem azoknak az őrült gazdag nőknek, akik ház helyett egy szállodában élnek. Csak adja meg a szót, és ott vagyok.

Idén decemberben részt vettem egy kampányban a Booking.com -nal, amely bemutatja az Epic Lodging New York -i szállást. A Booking.com összeállította a legendás szálláshelyek könyvtárát a világ minden tájáról, valamint ez volt a legendás New York -i szálloda legfontosabb választása.

Attól a pillanattól kezdve, amikor bementem, a DC-ből kimerültek az esőből, és mögöttem húztam a vízilóban lévő bőröndöt, szerelmes voltam.

Nem szálloda – élmény

Igazság – Nem számít, milyen napszakban volt az ász, az előcsarnok teljesen tele volt emberekkel. (Olyan volt, mint a Panera. Soha nem jártam még egy szállodában, amelynek nem volt magas ideje, mivel egész idő alatt kiemelkedő volt!)

Ez az a hely, ahol a nap 24 órája.

A hely korai

Ez a hely, ahol reggel a Stumptown Coffee óta kell lennie. A Stumptown egy portlandi székhelyű kávézó, amely kibővült a nyugati partvidéken, valamint New York-ban. Véleményem szerint ez a legjobb kávé, ami New Yorkban volt. Még ha nem is tartózkodik a szállodában, álljon meg, hogy legyen.

Mivel még mindig jet-elmaradtam Srí Lanka-tól, korai kezdetem a napomhoz egy Stumptown Latte-vel és a Scone-val, ahogy a fotók szerkesztésére állítottam.

A hely a munkanapon belül

Nem tudtam elhinni, hogy pontosan milyen kiemelkedő volt az ász lobbi a nap folyamán! Szabadúszó/digitális nomád ég volt – kiváló WiFi, nagyszerű dugók, valamint bőséges kényelmes ülőhelyek a MacBook Air vagy Pro számára (nem hiszem, hogy láttam olyan személyt, akinek nem volt Mac!).

A hely, hogy éjszaka legyen

Éjszaka az ász kissé zsúfoltságról pulzáló tömegre vált. A bár vonala számos ember mély volt; Nagyszerű szerencsét, hogy bárhol helyet szerezzen!

Amint a jó barátaim felfedezték, hogy itt maradok, mindannyian szeretnének csökkenni a koktélokhoz. Amit ismét megtettek, mint ismét!

Testvérem, Sarah, valamint élettársa, Zack, csakúgy, mint Kristin, a moziban lévő tábor jó barátom, akit majdnem 15 éve nem láttam, valamint élettársa, Damian. Nagyon jó volt újracsatlakozni!

A vegyes italok forognak, és már megváltoztak, figyelembe véve, hogy ott voltam, de volt néhány nagyszerű gyömbér sör-alapú koktél, valamint egy nagy erős füge koktél. Hasonlóképpen nagyszerű fehérbor van, és minden jó barátom, aki kipróbálta, rajongói voltak.

Ezenkívül az irodai ünnepi ünnepi szezon volt, amikor itt maradtam, és úgy tűnt, hogy az ász minden este néhányat tart, és nem számolta az informális pártokat a bárban. Felnéznék, és látom, hogy véletlenszerű emberek futnak George Washington parókákban.

A csípőszobám

Találkozzon a szobámmal!

Soha nem maradtam olyan helyen, ahol ilyen stílus van – rendkívül férfias. A férfias semmilyen módon nem az én személyes stílusom, és nem álmodoznék, hogy egy ilyen teret ilyen módon díszítek, ám ennek ellenére örültem annak.

Úgy éreztem, hogy Kevinnek egy helyet rendelnek a Plaza-nál egyedül. “Szeretnék egy extra nagy ágyat, egy TV-t, valamint az egyik olyan kis hűtőszekrényt, amelyet egy kulcsgal kell kinyitni.” Kész, kész, és kész.

Kapucnis fürdőköpeny, bárki? Olyan kényelmesek voltak!

A zuhanyzóban a földszinti Rudy fodrászatból származó piperecikkek tartalmazzák. Nem olyan nagy, mint a saját samponom, bár még mindig elõtt, amit általában egy szállodában kapsz.

Még soha nem láttam a gluténmentes marhahúst, valamint a ramen tésztát egy minibárban, bár odamennél. (Rendelkezésre áll: „szórakoztató csomag” óvszerrel, kenőanyaggal, valamint lélegzetelállító pénzverde.)

Hogy van ez egy apró hűtőszekrényhez?

A mini-hűtőt a Blood Orange Pellegrino-tól a Brooklyn Lagerig, valamint a megnövekedett pezsgőtől. Ellenálltam.

Szeretek a 24/7 űrszolgáltatással rendelkező helyeken tartózkodni, ahogy mindig dolgozom, általában furcsa órákban a jet -késés miatt, valamint gyakran csak az az utolsó dolog, amit meg akarok tenni, amikor vacsorára húzom magam. Egy projekt közepén vagyok.

Az űrszolgáltatás menüje a földszinti Breslin étteremből kissé korlátozott, azonban úgy kezeltem, hogy örömet szerezzek a mustárral és a pácolt hagymával a grillezett sajtból. valamint igen, a Paper magazin másolata, amely Kim K -vel szakította meg az internetetnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A nők vállalkozói
Next post Családi nyaralás az Öböl -parton, Alabama