6 A legfinomabb dolog, amelyet a görögországi Nisyrosban (javasolt túrákkal]

Tervez -e hamarosan a görögországi Nisyrosba utazni? Nézze meg az alábbi tippeket a Nisyrosban fellépendő dolgokról javasolt túrákkal!

Fotó: Nicolas Lysandrou az Unplash -on
Egy görögországi vulkáni sziget, amelyet az Égei -tengeren találtak. A Nisyros a Dodecanese -szigetek csoportjának része, valamint Kos -sziget közelében található. Amellett, hogy vulkáni szigetként is megtapasztalhatja a vulkánok és a kráterek ellenőrzését! Tehát pontosan mi lenne a következő ünnepi vakációval a vulkánokkal a strandok helyett? Érdekes!

Egyéb cikkek, amelyeket elolvashat:

10 legfinomabb fellépés a görögországi Sifnosban [javasolt túrákkal]

10 legfinomabb fellépés a görögországi Zakynthosban [javasolt túrákkal]

A 10 legfinomabb all-inclusive üdülőhely, valamint Görögország szállodái

Hogyan töltse el az 5 napját Kréta szigetén Görögországban

Chania, Kréta – Keresse meg a Görögország Blogtrotters utazását: Öt érzék, egy lélek

Tartalomjegyzék

A legfinomabb fellépés listája Nisyrosban, Görögországban

1. Nisyros vulkán
2. Stefanos kráter a vulkán
3. Elias próféta templom
4. A Nisyros/Panagia Spiliani egyházi múzeuma
5. Nisyros Vulkanológiai Múzeum
6. Nisyros régészeti múzeuma
7. Fedezze fel a szállást Nisyrosban, Görögországban
Hol maradjunk Nisyrosban, a Görögbudget Hotelben
Luxus szálloda

Hogyan menjünk el a londoni Nisyrosba, Görögországba

A legfinomabb fellépés listája Nisyrosban, Görögországban

1. Nisyros vulkán

Fotó: Dimitri Houttememan az Unplash -on
A Caldera vulkán talán a legszembetűnőbb vonzereje a turisták számára Nisyrosban. Ez egy vad és érdekes hely, rendkívül forró, valamint intenzív színekkel, ahol az ég kék, a sziklák okkere, valamint a kén erős szaga a mesterek. A világon nincs sok olyan hely, ahol autóval járhat egy aktív vulkán caldera -ján, sétálhat a kráterben, vagy érezheti a vulkán szagát, valamint erejét, amelyről úgy gondoljuk, hogy alszik.

Javasolt turné: KOS -tól: Nisyros -sziget vulkán, valamint Panagia Spiliani

2. Stefanos kráter a vulkán

Fotó: Helen Simonsson CC By-SA 2.0
A Nisyros görög szigetének Stefanos -kráterjéhez való elmenés egyedülálló és megismételhetetlen élmény. A sárgák, a barnák, a fehérek, valamint a sziklák okrái, a kén szaga, valamint a kráter melegsége szürreálissá teszi a helyet. Egyedülálló érzés, hogy egy vulkánon belül lenni.

3. Elias próféta templom

A tökéletes templom, nagyszerű kilátással a vulkán kráterére, valamint a hagyományos Nikia falura. Úgy tűnik, hogy a templom a fehér falaival, valamint a tető kékjével is eltolódik a kék ég felé. Bármi is egyszerű és fenséges.

4. A Nisyros/Panagia Spiliani egyházi múzeuma

Miután áthaladt a Mandraki gyönyörű falujával, fehér sikátoraival, valamint a fehér kövek mozaikjával rendelkező jellegzetes járdákkal, valamint a szürke különböző árnyalataival, eléri a rövid, bár a kolostorhoz vezető meredek lépcsőházat. Kevés, azonban a dodekánok görögei rendkívül tiszteletben tartják.

5. Nisyros Vulkanológiai Múzeum

Érdemes meglátogatni a görögországi egyetlen vulkáni múzeumot, ahol sok tudós nehezen dolgozott, hogy egy ilyen fantasztikus múzeum igazságot tegye számos kiállítással és sziklával. Sokat fedezhet fel a Nisyros vulkánjáról, ugyanakkor általában a görög vulkánokról.

6. Nisyros régészeti múzeuma

Egy kicsi, kortárs, bár izgalmas régészeti múzeum, amely ezt a kis és kellemes szigetet is elmondja. Ez egy nagy teremből áll, a földszinten, sok felfedezéssel a hellenisztikus időszakból, beleértve néhány csodálatos vázát, valamint az amfórákat.

7. Fedezze fel a szállást Nisyrosban, Görögországban

Hol maradjunk Nisyrosban, Görögországban

Olcsó hotel

Régi kő otthonom egy 3000 négyzetméteres személyes kertben

Ez a szállás egy bárot, kertet és teraszot kínál. A villában tartózkodó vendégek hozzáférhetnek az ingyenes WiFi -hez. A villa szintén 1 fürdőszobát biztosít a vendégeknek.

Ár: A két hálószobás villa éjszakánkénti 79 USD-tól kezdődik, magában foglalja az adókat, valamint a díjakat, valamint a vissza nem térítendő.

Luxus szálloda

Poseidon háza

A Poseidon otthona megtalálható a Mandrakionban, valamint teraszot kínál. A szállásnak ingyenes wifi -je van. A lakó- vagy kereskedelmi ingatlan egy síkképernyős TV-vel rendelkező lakóteret tartalmaz. A légkondicionált szállás konyhával van felszerelve.

Ár: Az egy hálószobás ház éjszakánkénti 141 USD-tól kezdődik, magában foglalja az adókat, valamint a díjakat, valamint ingyenes lemondást kínál.

Extra tipp: Vizsgálja meg a Plumguide -t a legjobb ünnepi házakra, valamint a nyaralási bérleti díjakat Görögországban.

Ezek a lehetséges dolgok, amelyeket a görögországi Nisyrosban végezhet. Tehát ha készen állsz egy szórakozásra és érdekes utazásra, akkor megérted, mit kell tenni, és hová menj! Tehát csomagolja be most a dolgait, és készüljön fel a csodálatos élményre Nisyrosban.

Hogyan lehet menni a görögországi NisyrosbaLondon

Nisyrosban nincs repülési terminál. A legközelebbi repülési terminál KOS -ban található.

Égei Aegiai Airlines-en keresztül: (egy módszer egyablakkal)

*Londonból Heathrow – Athén – Kos

Jegyár: £ 98,19

*KOS -tól Nisyrosig kompon keresztül

Amikor KOS -ban jelenik meg, csak vezetje a módszert a portra. Innentől kezdve az utazási idő csak körülbelül 55 percet vehet igénybe KOS -tól Nisyros -ig.

*Az árak megváltozhatnak. A jegyárakról további részletekért keresheti a Skyscanner -t.

A Pinterest -en vagy? Csatlakoztassa ezeket!

Az íróról

Szia! Fatima vagyok. Az első nagy utazásom 2016 -ban volt a gyönyörű Cebu városba. Ezután gondolkodtam az utazásról. Most örülök a nyelvek és más országok kultúrájának felfedezésében. Célom az, hogy évente legalább egy országba menjek, valamint hogy megosszam tapasztalataimat más emberekkel a zeneszerzéssel vagy a blogolással. Tanúja az utazásomnak azáltal, hogy betartom velem az Instagram -on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 9 oka annak, hogy a Bluewater Panglao Beach Resort a legjobb választás a szállodából Boholban