A nők vállalkozói

kalandos Kate -t a legjelentősebb hibák magukban foglalják a társult linkeket. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Az utazási blogom sokkal több mint nyolc éve volt az egyetlen feladatom. Ez soha nem volt a célom, amikor elkezdtem, valamint amikor 2010. szeptember 14 -én kimentem az irodámból, feltételeztem, hogy egy éven belül visszamegyek egy újabbba.

Az elején még csak nem is terveztem pénzt keresni. Pontosan hogyan kerestek az emberek még akkor is, ha az utazási blogokkal pénzt kerestek? Csak azt akartam, hogy a világ egyik legjelentősebb utazási blogja legyen.

De hamarosan elkezdtem pénzt keresni – 50 dollár itt, 100 dollár ott. Néhány hónappal később, miközben kortyolgat egy kókuszdiót a thaiföldi Krabi -ban, úgy döntöttem, hogy megpróbálok havonta 1000 dollárt keresni – elegendő az online kényelmesekhez Délkelet -Ázsiában.

Megtaláltam ezt a célt, és hamarosan felülmúltam. Kipróbáltam új dolgokat, megnőtt a pénz, valamint most online a saját házamban a manhattani házamban, miközben mégis sikerült egy kicsit utazni. Olyan partnerekkel dolgozom, akik távoli, más világ olyan helyekre hoznak, mint az Antarktisz, valamint a Nyugat -Ausztrália, miközben még mindig van ideje, és pénzük van a saját utazási céljaim után, például minden Európa országába menni.

De ez még nem minden. Ne feledje, hogy sírok egy duzzadó vonatútra Bulgáriában, amikor pánikba estem, hogy 200 dollárra csökkentem az ellenőrző számlám, és sokkal több, mint 9000 dollárt tartoztam a különböző partnerektől, akik nem fizettek időben. Azok az utazások, amelyekbe befektettem, csak azért, hogy a partnerek az utolsó pillanatban lemondjanak. Amellett, hogy az idő alatt egy férfi utazási blogírók egy csoportja volt, aki ragaszkodott ahhoz, hogy hazudjak arról, hogy soha nem voltam a Gambia -ban.

A környezetben nem sok nő maradt fenn ilyen hosszú ideig. Mi vagyunk a kivételek az átmeneti iparunkban.

Felkészültem arra, hogy megosszam azt, amit megtanultam. Itt van a legelső az első olyan üzenet sorozatában, amely kiemeli a mai nők digitális vállalkozói szellemet.

A női vállalkozók által elkövetett legjelentősebb hibákkal kezdve.

A nemek közötti egyenlőtlenség mértékének alábecsülése

Növekedett nekünk, hogy azt mondták, hogy bármit megtehetünk ugyanolyan nagyszerűen, mint a fiatal fiúk. Ez különösen igaz azokra, akiket a második hullámú feministák növekedtek, akik a hatvanas években és a hetvenes években is életkorban voltak.

De a valóság az, hogy a nők még ma is foglalkoznak a munkahelyi állandó kihívásokkal. Itt csak egy íz:

A nők 42% -a foglalkozott a nemi diszkriminációval a munka során.*

Az amerikai nők 80 centet készítenek minden dollárért, amelyet egy srác készít – bár a fekete nők 63 centet készítenek a dollárban, míg a latin nők 54 centet készítenek a dollárban. Egyes tanulmányok sokkal kevésbé határozzák meg.*

A férfiak négyszer valószínűleg emelést kérnek, mint a nők, valamint amikor a nők kérik, hajlamosak 30% -kal kevesebbet kérni.*

A női vezérigazgatók csak a Ton Ton Pony 500 társaságból, vagyis kevesebb, mint 5%-ból állnak.*

A történelmileg a nők által uralt piacok általában kevesebbet fizetnek, mint a férfiak által uralt iparágak.*

És ez nem ér véget a vállalkozásnak. Csak egy iroda és a menedzser biztosítása nem teszi immunis a küzdelmekkel szemben. Még mindig ki kell dolgoznia az ajánlatokat a partnerekkel. Még mindig fel kell ajánlani magát az ügyfeleknek. Amellett, hogy amikor a vállalkozásoddal foglalkozik, a kedveltség nagy tényezővé válik.

A siker és a kedveltség negatívan korrelál a nők számára, ami ellentétes a férfiakkal. Ezt a tanulmány utáni kutatásban kimutatták. Az agresszív férfi ügyvezetőt go-getternek nevezik; Az agresszív női ügyvezető igazgató főnök. Egy rendkívül intelligens férfi munkatárs ragyogó; Egy rendkívül intelligens női munkás tele van önmagával. Egy apa, aki hosszú munkaidőbe kerül, felajánlja a családját; Egy anya, aki hosszú munkaidőbe kerül, elhanyagolja a családját.

Ezek az akadályok leküzdhetetlenek? Nem. Ugyanakkor el kell ismernie őket, ha velük harcolsz.

Mit kell tennie: Tudomásul veszi, hogy ezek a különbségek léteznek, és sokkal keményebben kell dolgoznod, mint egy srác a beállításodban. Töltsön el további időt, hogy az érvek vasrétegűek legyenek, hogy sokkal meggyőzőbbé váljanak. Foglaljon további időt, valamint energiát a lelkesedéshez, mivel valószínűleg azt követeli meg.

Megpróbál mindenkinek kedvelni

A nőket növelik, hogy mások igényeit a sajátunk fölé tegyék, és gyakran azt fordítjuk, hogy mindenkinek tetszik. Egész életünk során tudatosan és tudattalanul elmondták nekünk, hogy funkciónk az, hogy ápoljuk, gondoskodjunk és támogatjuk. Gondoljon a nőkhöz sztereotípián kinevezett feladatokra: ápolók, tanárok, titkárok. Mindegyik funkció gondozónak kell lennie, és valaki más igényeit a saját előtt kell elhelyezni.

Még akkor is, ha végül fenomenálisan succ -os lett volnaEssful a vállalkozásában, soha nem lesz képes mindenkinek kedvelni. Amellett, hogy nem fogja állandóan kedvelni az Ön konkrét ügyfeleit.

És ne értem. Ha fedezem az Antarktiszot, akkor valaki panaszkodik, hogy drága; Ha lefedem a Long Island -t, valaki panaszkodik, hogy unalmas is; Ha lefedem Délkelet -Ázsiát, valaki panaszkodik, hogy messze van; Ha fedezem Európát, valaki panaszkodik, hogy klisé is. Nem is beszélve arról, hogy a preferált ismétlődő megjegyzésem: „Ön kijelenti, hogy a nők számára komponál, mindazonáltal technikailag nagyon sok cucc ebben a publikában a srácra is vonatkozik!”

De érted mit? Ha nagyszerű vagy a munkájában, akkor az ügyfelek többsége ragaszkodik hozzád. Ne verje fel magát a tisztességes időjárási rajongók felett.

Mit kell tennie ehelyett: Fogadd el korán, hogy nem mindenki lesz rajongó. Amikor a kritika jön, rendben van, ha megsérülnek – bár engedje el. Végül egyszerűbb lesz. Ha jól finomítja az alapvető termékét, akkor az alapvető ügyfelek ragaszkodnak hozzád.

Várakozás a tökéletességre

Fiatal kortól kezdve a nőket ápolják, hogy tökéletesek legyenek. Ezt az energiát gyakran pozitív módszerrel irányítják – a nők most meghaladják a srácot az Egyesült Államok egyetemein -, bár sokkal gyakrabban irányulnak egészségtelen módon.

Milyen gyakran megállt, mivel nem tudta megszerezni a termékét, vagy a projektet, vagy akár a blog közzétételét, hogy teljesítse a magas színvonalát? Ennek eredményeként számos anyagi alkotó gyakran heteken vagy hónapokon keresztül fordul elő új anyag nélkül, mivel nem tudnak online online, mint a saját lehetetlen szabványaik. A rutin emberek nagy többsége még csak nem is veszi észre ezeket a hiányosságokat.

Az egyik legjelentősebb probléma, valamint az, hogy gyakran küzdöttem magammal, az, hogy a nők gyakran nem fogják a legfontosabb munkájukat a földről, mivel nem tudják ideálissá válni, mielőtt elindítják. Amellett, hogy egy olyan termék helyett, amely jól működik, egyáltalán nem termelnek terméket, időt veszítenek, és pénzt veszítenek az általuk létrehozott, valamint az első négyzetben maradnak.

A tökéletes a jó ellenfele. tartsd észben, hogy.

Mit kell tennie: Ami a végtermékeket illeti, emlékeztesse magát, hogy az ideális lehetetlen üzlet, és békét köthet a 98/100 -as biztosítással, ha megmenti a józanságát.

Nem érti pontosan, hogyan kell tárgyalni

Az egyik legszembetűnőbb különbség a srác és a nők között a társaságban pontosan az, hogy miként tárgyalnak. Linda Babcock, a rendezési szakmai szakember szerint sok nő nem dolgozik a legelső helyen, valamint azok, akik hajlamosak 7,6% -kal kevesebbet elérni, mint a srác pontosan ugyanabban a helyzetben.*

A hagyományos munkában ez számtalan dollárt és életed évét is számíthat. Vállalkozóként ez lehet a különbség az, hogy elegendő pénzt tárgyaljon a vállalatnak a következő szintre helyezéséhez vagy egy éven belüli bezáráshoz.

Lehet, hogy ez különbséget tesz a végleges munkában, és újra valaki másnak kell mennie.

Szeretne többet felfedezni? Szerezd meg teljesen ingyenes útmutatóomat arról, hogy pontosan hogyan lehet kidolgozni, mint egy nő.

[ConvertKit forma = 742950]

A javítás érdekében a rossz területekre összpontosítva

„Minden sokkal jobb lesz, ha pontosan felfedezem, hogyan kell a legjobb utat rögzíteni” – mondják maguknak a női vállalkozók, valamint a Pinterest elsajátításáról szóló 700 dolláros programot. “Ha sokkal több Pinterest forgalmat kapok, akkor a dolgok végül elkezdenek dolgozni nekem.” Vagy talán ez egy program az Instagram -on, vagy a grafikai tervezés, a video produkció vagy a márkaépítés.

A programból javítani fogja képességeit, ha aktívan dolgozik azok fejlesztése érdekében. Ugyanakkor kiválasztja a legjobb területeket, amelyekre koncentrálni lehet?

Tehát számos nő a rossz területekre összpontosít a javításra. A sajátosságokba hajolnak, amikor az általánosságokra kell összpontosítaniuk. Ez megegyezik a költségekkel, valamint a pénzzel, hogy pontosan felfedezze, hogyan kell 10 különböző füstös szem megjelenést csinálni, miközben továbbra is a folyékony tárcsával való megállapodást mossa. Olyan, mintha egy kirándulást foglalna le Kilimandzsáró mászására, amikor még az első helyen sem edz.

Nem foglalkozik a problémáinak gyökér kiváltóival; Ehelyett csak egy fényes furnérra fest egy morzsoló homlokzatra.

Mi a teendő: Fektessen be olyan termékekbe, amelyek javítják Önt a magból. Fedezze fel, hogy javítsa meg a bajt, mielőtt a harangokra és a sípokra összpontosítana. Lásd az erdőt a fák számára, nem pedig a kis apró tinecones -eket, amelyek májusban őszi az ágakat.

Bájos partnerük bevitele az üzletbe

Nem tudom pontosan megmondani, hogy sokszor láttam ezt a végét rosszul. Egy hölgy önmagában fejleszt egy YouTube -csatornát, folyamatosan növeli a társaságát, új kapcsolatba lép, és néhány hónapon belül az „Ashley’s Vegan Kitchen” végül „vegetáriánus eszik Ashley -vel, valamint Blake -vel. ”

Ki a fasz Blake?! Valaki, aki látszólag nem tud megadni a sajtot.

Nagyon gyakran a nők behozzák partnereiket a társaságukba, hogy megosszák az előnyöket – az idő szabadságát, nem pedigA hagyományos feladat elvégzése érdekében helyezze el az önbizalmat, valamint a világ utazási képességét. Ugyanakkor gyakran megteszik a kapcsolataik neheztelési problémáinak kijavítására, ahol a hölgynek „hűvös munkája” van, és élettársa úgy érzi, hogy nem kínál megfelelően.

Partnereik azonban gyakran korlátozott készségekkel kezdődnek, és ezért felfedezik magukat, hogy élvezik az előnyöket anélkül, hogy egyenlő munkát végeznének.

És rendkívül gyakran a kapcsolat felbomlással ér véget. valamint a hölgy vállalkozónak, aki gondosan fejlesztette ki a cégét a semmiből, most fel kell osztania azt valakivel, akit mindent tanított.

Úgy értem, hogy tetszik a partnered. Úgy gondolom, hogy úgy gondolja, hogy van képessége. Azonban ne biztosítsák a kastély titkait.

Mit kell tennie: Ne gondoljon arra, hogy felvegye partnerét, amíg házas vagy, vagy azzal egyenértékű pénzügyi szintű, előforduló kapcsolat szintjén. Még akkor is legyen óvatos. Ha partnerének olyan készségei vannak, amelyekre egyébként felvett valakit – fényképezési készségeket, programozási készségeket, számviteli készségeket – gondoljon rá, hogy felvegye őt, és úgy kezelje őt, mint egy rutin alkalmazott. Fizessen neki egy méltányos piaci kamatot, adjon neki határidőket, kezelje őt úgy, mintha bármilyen más eladó lenne.

Minden más hölgy másolása a terepen

Az egyik oka annak, hogy kilenc évvel később továbbra is sikeres utazási blogíró vagyok, amikor az eredeti példányok közül sokan elkészültek, mivel mindig az eredetiségre összpontosítottam. Manapság a gyakorlatilag minden általános utazási publikáció egy verziója, amelyet a Compose I Compose számos más utazási blogba végez, gyakran ugyanazon a címsorig. Ez arra készteti, hogy komponáljanak az off-bot, más, valamint a személyiséggel teli üzeneteket, amelyek sokkal nehezebbek lenne, ha valaki nyilvánvalóan másolna.

Gondolj a közismert „Kövess engem” Instagram-fiókra, ahol a hölgy vezette élettársát a világ minden tájáról, és kézzel húzta. Számtalan Instagrammer ismét és újra lemásolta ezt a fiókot. Vajon valaki más jól ismerte ezt? Nem. Ugyanígy nyilvánvaló volt, hogy másolják azokat az embereket, akik tökéletesítették a stílust, és híressé tették.

Egyszerű azt hinni, hogy éppen mivel egy adott hölgy sikeres volt az üzleti vállalkozással, a dolgok pontosan ugyanúgy fognak játszani. Valószínűleg nem fogják. Egyesek sokkal sikeresebbek, mióta eltérő időben indultak, mivel eltérő kapcsolatokkal rendelkeznek, vagy mivel hozzáférnek más forrásokhoz. A társaságban bekövetkezett sok a színfalak mögött helyezkedik el, és egy járókelő nem lenne képes megfigyelni.

És a legrosszabb rész? Ha a piacot gondosan figyelik, akkor az emberek számára nyilvánvaló lesz, hogy valaki mást másol.

Mi a teendő: Vázoljon ki egy társaságot annak alapján, hogy ki vagy, és mi az erősségei. Folyamatosan aggódjon, hogy utánozza -e valamit, amit látott valaki másnak. Próbálj meg előállítani valamit, amit még senki más nem tett, és erősen nyomja meg.

Keményebben dolgozik, nem okosabb

A perfekcionizmus gyakran szokatlan módon állítja fel a fejét. Amellett, hogy ez olyasmi, amit a nők állandóan csinálnak, még akkor is, ha nem hisszük, hogy ezt csináljuk. A részletek miatt, amelyeket senki más ember nem vett észre, csak azért, hogy felismerje, hogy több órát töltött valami olyan dolgokkal, amelyek nem követelték meg a rögzítést.

– De nem kellene -e tökéletes a munkám?

Professzionálisként béreltek fel; Kiváló minőségű munkát kell biztosítania. Ugyanakkor a nők gyakran elcsábítják az időt olyan dolgokra, amelyek nem igazán hoznak pénzt – a helyszíni pluginok, hírlevél -sorozatok, a Pinterest tábláik esztétikája, valamint a Google Bloody Plus, amikor hasonlóan sikeresek lehetnek egy Pared Down weboldalon. – Ugyanígy gyakran a nők belemerülnek azoknak a dolgoknak a részleteiben, amelyek nem igazán különböznek jelentősen a jövedelmében, és ennek eredményeként nem prioritást élveznek a fizetett munka.

Mit kell tennie: ellenőrizze az elvégzett munkát, valamint a bevételt. Pontosan nézze meg, hogy az idejét a legfinomabban tölti, valamint a vállalat mely területeit a bővítésre kell összpontosítania. Nézze meg, mit tud kiszervezni, valamint hogy mire kellene személyesen foglalkoznia.

Mi a legjelentősebb lecke, amelyet a vállalkozás vezetéséből fedezett fel?

Kapjon e -mailes frissítéseket a Katenever Miss egy bejegyzésből. Bármikor leiratkozni!

Keresztnév
Utolsó névjegynév
Az e -mail e -mail címe
Beküldés

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A 2014 -es hátizsákos ütemterv (4 hónap)
Next post A legendás tartózkodás a New York -i Hippest Hotel