10 Félelmetes tennivaló Makaóban [javasolt túrákkal]

Hamarosan Makaóba utazik? Olvassa el az alábbi javaslatainkat a Makaóban tett dolgokról javasolt túrákkal!

Fotó: HealthyCliff Syndor az Unplash -on
A Ferry által Hongkongtól csak egy órás távolságra található Makaó Kína egy másik különleges közigazgatási régiója. Korábbi portugál gyarmati mesterek befolyásai láthatók épületeiben, ételeiben és hagyományaiban. Nem csak ezt, hanem számos kaszinó és csúcskategóriás bevásárlóközpont jelenléte miatt egy ilyen kis félszigeten Makaó megszerezte az „Ázsia Las Vegas” becenevet.

Egyéb cikkek, amelyeket elolvashat:

4 nap Hongkongban és Makaóban – útvonal, utazási költségek és tippek

A Makaó legjobb költségvetési szállodáinak listája

Hongkong és Makaó 5 napos utazási útvonal

14 A legjobb városok, amelyeket meglátogathat Kínában, javaslatokkal a látogatási helyekre

Keletről nyugatra – hogyan utaztam a világ minden tájáról aeroflot segítségével

De Makaóban sokkal több van, mint a szerencsejáték, amíg a heves órákig. Íme a 10 fantasztikus dolog, amit megtehetsz ebben a fantasztikus rendeltetési helyen.

Tartalomjegyzék

A Makaóban a legjobb tennivalók listája

1. Munch a portugál tojás tortákon
2. Éjszaka látogasson el a Szent Pál romjaira
3. Tekintse meg a Senado Square -t a Leal Senado épületből
4. Használja ki a kaszinók teljesen ingyenes transzfereit
5. Sétáljon a régi Taipa falu körül
6. Menj vissza az időben a halász rakpartjába
7. Értékelje az építészetet templom-hopping segítségével
8. Vándoroljon Makaó történelmi központja körül
9. Lásd a kedves pandákat a Macaó hatalmas panda pavilonjában
10. Legyen megdöbbent a Makaó -torony Konferencia és az Otthon Entertainment Center kilátása
11. Keressen szállást Makaóban
Hol maradjon a makaubudget szállodában
Luxus szálloda

Hogyan menjünk Makaóba Manilából

A Makaóban a legjobb tennivalók listája

1. Munch a portugál tojás tortákon

Fotó: Travis CC, 2.0
A portugál tojás torta nem lenne Makaó sok ismert étele. Egy pelyhes külső héjból és egy gazdag, krémes tojás puding töltelékből áll, ez a tészta mindenütt megtalálható. A darabonkénti ár az eladott helytől függően változik. A Koi Kei Bakery, amely az egész Makaóban ágakkal rendelkezik, HKD körülbelül 9 dollár körül értékesíti őket. Természetesen nem fogsz kidolgozni csak egyet.

2. Éjszaka látogasson el a Szent Pál romjaira

Bárki, aki bevonja a Szent Pál romjait az ütemtervükbe, általában a nap folyamán meglátogatja, de miért nem nézi meg naplemente után? A templom elülső homlokzatának és a Grand Stone lépcsőknek más varázsa van, amikor a nap lemegy, és a városi lámpák be vannak kapcsolva.

3. Tekintse meg a Senado Square -t a Leal Senado épületből

Fotó: Globális Reakciók cc, 2.0
Ha van ideje visszatérni a Szent Pál és a Senado tér romjaira másnap, ügyeljen arra, hogy esjen a Leal Senado épületbe, amely csak a legjobban található. A második emeleten található ablakai nagyszerű kilátást nyújtanak a Senado térre és a szomszédos szerkezetekre. Érdemes lehet megnézni az Courtyard Garden -t, valamint a szertartási tárgyalótermet is, amely egy divatos könyvtárhoz vezet.

4. Használja ki a kaszinók teljesen ingyenes transzfereit

Fotó: Rain Rannu CC, 2.0
Csak azért, mert nem érdekli a szerencséjét a játékgépekben, nem jelenti azt, hogy már nem igénybe veheti a kaszinók által kínált teljesen ingyenes shuttle -ket. Akár a Makaó-tengeri terminálról, a Taipa rövid távú kompkikötőjéről vagy a Macau Nemzetközi Repülőtérről származik, bármelyik buszjáratot elindíthat, amely várja az érkező vendégeket.

Minden kaszinó -shuttle -nek van egy hozzárendelt parkolóhelye; Csak válassza ki, hová akar menni, és ugorj tovább. A busz elhagyja, ha megtelt, de ne aggódjon, ha nem tudja elérni az első buszon, mivel egy másik 5-20 perc alatt érkezik meg, attól függően, hogy milyen szállodát szeretne meglátogatni.

5. Sétáljon a régi Taipa falu körül

Fotó: Elton Yung az Unplash -on
Mielőtt a hatalmas szállodák és kaszinók Makaóban gomba, mint a gomba csíráztak, a Taipa -sziget keskeny sávokkal és sikátorokkal és színes gyarmati házakkal rendelkezik. Mindez megtalálható a régi Taipa faluban, amely a két hagyományos „falu” egyike, amelyek ma is léteznek.

Csak néhány lépésre a velencei makaótól, ez az utazói vonzerő a Taipa Házmúzeum, a Rua do Cunha, a Carmel -templom és a Carmel Garden otthona.

Hogyan lehet odajutni: A régi Taipa faluba jutás legjobb módja az, ha sétálunk a velencei makaóból. Lépjen ki a szálloda nyugati előcsarnokában, majd forduljon a legjobban a mozgólépcső felé. Miután a másik oldalon van, látni fog egy mozgó sétányt vagy sétányt, amely közvetlenül a faluba viszi. Csak kövesse a táblákat annak az adott területnek, amelyre el akar lépni.

6. Menj vissza az időben a halász rakpartjába

Fotó: Jeremy Thompson CC, 2.0
Szeretné látni a Colosseumot, de nem engedheti meg magának, hogy Rómába menjen? Ezután látogasson el a Replice -ba a halászkocsiban. A Sands Macao és a Makaó Tengerészeti Terminál közelében található 111 500 –Square méteres tematikus park három részre oszlik: a Dynasty Wharf, a East Meets West és a Legend Wharf. Ezenkívül a bevásárlóközpontok és az éttermek széles skáláját is biztosítjanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mi a teendő, ha csak 24 órát kapott Bondi -ban
Next post 30 koktél 30 nap alatt – 2. nap: A NEGRONI