Visszatér az utazási piac? Fehérbor és bölcsességünk interjúja Heidi Dening

tartóssággal, valamint vezetői stratégiával, oratorral, íróval, valamint professzionális Heidi Dening interjúkkal online interjúkat készít minket a White White & Wisdom show -ján. Beszélünk az utazásról, valamint a COVID-19 által okozott károkról, valamint arról, hogy mi gondoljuk, hogy a következőkben bekövetkezik.

Attól a pillanattól kezdve, amikor a Covid-19 megjelenik, az utazás kevésbé volt arról, hogy mit akarunk tenni, és még sokkal többet az ellenálló képességről. Valójában nagyon sok dolog van.

De a Will -nél való utazás rugalmassága azt jelentette, hogy valami olyasmi, amit jóváhagytak, inkább ellenkezőleg, amikor a pandémia ütött. Amellett, hogy a nem tudott utazási nehézségekkel kapcsolatos feltételekkel kapcsolatos, sokak számára problémákat vet fel.

A légitársaságoktól a taxikig, a szállodáktól a kirándulási társaságokig, valamint a hétvégi turizmustól a megbízott utazási újságírásig – mindezt meg kellett hajlítania a Gale vagy a Snap előtt.

Az ellenálló képesség valóban egy fogószó.

Tehát, amikor a csodálatos Heidi Dening felkérte, hogy interjút készítsen velünk a White White & Wisdom show utazási piacának nehézségeivel kapcsolatban, éreztük a világ súlyát – a helyhez kötött – ránk.

Élvezheti az interjúnkat itt.

Heidi Dening – Fehérbor és bölcsesség

Heidi Dening inspiráló nyilvános hangszóró, szerző és tanár-, valamint nem is beszélve a díjnyertes szolgáltatás tulajdonosáról.

A kéthetes FB online show-ban a White White & Wisdom-ban interjút készít a szakemberekkel számos piacon a „ellenálló képesség, bátorság, önvezetés, egészség és jólét átfogó témáiról, valamint a hátrányok fölé”.

A Heidi -vel folytatott beszélgetésünk során sok témát tárgyalunk, beleértve azt is, hogy Ausztráliával a COPE -val a világméretű látogatók éves beáramlása nélkül, és hogy elegendő mértékben költenek -e belföldön, amikor az utazás visszatér -e a „normál” -ra , néhány nagyon szeretett utazási célpontunk, valamint pontosan az, hogy mi magunk is felhasználtuk a tartósságot a válság navigálására.

Mindez természetesen egy pohár fehérborral, valamint sok nevetéssel ment együtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 14 A világon sok fantasztikus vadon élő állati rendeltetési hely a párok számára
Next post A romantika receptjei – ételek, amelyek a Valentin -nap