Közel-keleti pillanatok: A Design & Roms

Ez a 4 rész sorozatának 3. része, amely a világ egyik nagyon szeretett régiójának: a Közel-Keleten szerepel. A terület tervezése, valamint az ősi romok látványosak. Hihetetlen az az igazság, hogy az emlékművek és az épületek nagy része továbbra is 5000 év után áll! Korábbi cikkeinkben a vendégszerető emberekről, valamint a régió kellemes ételeiről beszéltünk. Itt az ideje, hogy megmutassuk néhány nagyon szeretett tervünket, valamint romjainkat, amelyeket az Egyiptom, Jordánia, Libanon és Törökország utazásaink során láttak. Élvezd!

Ez a morzsoló kastély itt volt itt, Uchisarban, Cappadocia, Törökország, figyelembe véve az 1400 -as évek.
Ez a lenyűgöző Mohammad al-Amin mecset nem ősi, bár biztos, hogy gyönyörű! Bejrút, Libanon.

Ez az ókori görög-római Gerasa város helyszíne. Ez a város több mint 5000 évvel ezelőtt lakott! Most Jerash, Jordánia hívják. Ez a kedves déli színház.

Kilátás a Hatshepsut templomára. Ezt a szenzációs templomot a 15. században fejlesztették ki, B.C. A királyok völgye, Luxor, Egyiptom.
A törökországi Isztambulban található impozáns Yeni Cami -mecset 1665 -ben fejeződött be.
Ez az UNESCO világörökség része a libanoni Baalbek -ben sok kedves romot tartalmaz a római időkből. Ez a konkrét a Bacchus temploma.
Ez az ókori görög-római Gerasa város helyszíne. Ez a város több mint 5000 évvel ezelőtt lakott! Most Jerash, Jordánia hívják. A tervezés itt lenyűgöző.
A Hypostyle Hall a Karnak templomában, Luxor, Egyiptom. 134 nagy oszlop található itt. Az oszlopok közül 12 21 méter magas, a többi pedig 10 méter magas.

A gyönyörű szultán Ahmed mecset (kék mecset) 1616 -ban fejlesztették ki. Isztambul, Törökország.
Nick a kiemelkedő kolostorra nézett. A világ egyik csodája, Petra, Jordánia
Az Edfu hatalmas és rendkívül jól megőrzött templomát az 57b.C. Ez a templom a Nílus folyó nyugati partján található, egyiptomi.
Akkor, amikor a középkori örmény város ma egy UNESCO világörökség oldala … és ez nem meglepő! A romok itt látványosak. A Törökország keleti részén lévő egyéneknek látnia kell ANI -t (közvetlenül a KARS -en kívül).
Ezt a sárból, valamint a sóból készült erődöt 800 évvel ezelőtt fejlesztették ki. Siwa Oasis, Egyiptom.

Dariece és a jó barátok, akik megpróbálják megfejteni a hieroglifákat az egyiptomi Edfu templomban.
Élvezve a világ egyik legismertebb csodájának nézeteit. A gizai piramisok építése Egyiptom több mint 4600 évvel ezelőtt kezdődött!
Ezeket a szokásos méhkas házakat teljesen sárból építették ki, amely a nyár hőjén nagyszerűen tartja a belsejét. Harran, Törökország. 5000 éve laknak!
A Közel -Kelet mindkét világ legjobbja. Nem csak néhány legrégebbi civilizációnak, valamint a településeknek ad otthont, amelyeket bárhol felfedeznek, ám ennek ellenére van néhány lenyűgöző kortárs építészet. Még akkor is, ha nem vagy történelem buff, meglepni fogja az összes lenyűgöző, jól megőrzött ősi csodát, amelyet látni kell. Készítse el a bütyökét, rengeteg kép esélye van.

Közel -keleti pillanatok: Az emberek

Közel -keleti pillanatok: az étel

Mint ez a bejegyzés? Tűzd ki!

Jogi nyilatkozat: Az úton lévő kecskék Amazon partner, valamint néhány más kiskereskedő leányvállalata. Ez azt jelzi, hogy jutalékokat teszünk, ha a blogunk linkjeire kattint, és megvásároljuk az e kiskereskedőktől.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post BDO TO GCASH: how to transfer money online (Payment or cash In)
Next post 7 a lot of fun and complimentary things to do in Sydney, Australia