24 óra Kuala Lumpurban, Malajzia-Az első időzítői útmutató

Megértés, hogy mit kell fellépni az utazási központban Kuala Lumpur, sokkal több, mint sokkal nélkülözhetetlen az utazók számára. valamint annyit kínál, hogy a malajziai finanszírozás a legjobb módszer a következő utazás megkezdéséhez vagy befejezéséhez. Itt található az első időzítő útmutató a Kuala Lumpurhoz, a Garden City of Lights-hoz.

A Romance asszony, valamint én is repültem, valamint a Kuala Lumpur Flight terminálból – vagy a KLIA -ból -, így sokszor még soha nem volt lehetősége a repülési terminálon kívül eljutni, és megnézni a várost. Most, hogy megértjük, mi van odakint, néhány nappal hosszabb ideig készítjük az utazási útvonalakat, hogy kijuthassunk, valamint a Garden City of Lights -ban.

Íme még sok más a legújabb Malajziába és Thaiföldre.

Olyan sok kultúrával, valamint a kozmopolita keleti városban a munkahelyi befolyásokkal, a látogatók elrontják a lehetőséget, hogy mit kell tenni, és látja – bár sok jelentősen mit kell enni itt, KL -ben.

Annak érdekében, hogy segítsünk a sok lehetőség paradoxonjának – különösen, ha ez a legelső alkalom a KL -ben -, egy fontos útmutatót készítettünk a Kuala Lumpurhoz, valamint azt, amit 24 órán belül felléphet.

24 óra Kuala Lumpurban, Malajzia-Az első időzítő útmutató

Hol maradjon Kuala Lumpurban

Berjaya Times Square Hotel

Ez a kiemelkedő szálloda minden olyan kényelmet kínál, amelyet valaha is szeretne. A terek nagyok, a városra néző kilátás kiemelkedő (még a Petronas tornyokat is láthatjuk az ablakainkból), valamint a tetőtéri medence rendkívül csábító.

A szálloda szintén teljesen található. Ez a legjobb a város szívében. Hasonlóképpen csak a város déli részén, az elsődleges autópályán tartózkodik, tehát valóban könnyű eljutni és a repülési terminálról.

További bónuszként a Berjaya a város számos vásárlási központjának tetején van, tehát valójában a küszöbén van előnye. Nem csak az, hogy a Times Square bevásárlóközpont szintén egy stílusú park, amely tele van hullámvasútokkal. Kicsit más, nem igaz?

Hogyan lehet megkerülni a KL -t

A taxik (maláj „Teksi”) kissé sújthatók és hiányozhatnak. A fülkék gyakran régiek, valamint kimerültek, valamint a sofőrök hitelességgel bírnak – bár az általunk elkapott taxik rendben voltak.

Az Uber azonban KL -ben van, és ez valószínűleg a legjobb megoldás a repülőtérre és a repülőtérre való eljutáshoz. Amint kilép a repülőtérről, futtasson a taxi rangú Gauntlet -rel, foglalja le az Uber -t, és telefonáljon a sofőrnek. Szervezze meg egy olyan területet, amely kielégíti a taxikat – nem lépnek fel az Uber sofőrökkel.

A városban valószínűleg sokkal jobb a taxikkal – csak győződjön meg arról, hogy a mérőkön van -e, amikor úton van.

A KL -ben séta a város egyik szórakoztató része. Ez egy lehetőség, hogy a saját kezébe vegye az életét, bár bárhol lehetséges, hogy szeretnénk betartani a helyieket. Ezek a férfiak csodálatosak a hektikus KL utak átlépésében!

KL Skywalks

A város egy nagy részén keresztül – különösen a Petronas Towers közelében, valamint az egysínű megállók – a Skywalks. A versenyző webes forgalom fölé kerülnek, és rendkívül egyszerűvé teszik a város átjutását.

Hol lehet inni

Nagyszerű ajánlatok vannak a bárok körül a KL körül, valamint sok étterem lesz sört. Ne feledje azonban, hogy a lakosság nagy része itt muszlim, tehát használja fel a mérlegelési jogkörét, amikor éttermekben.

A legtöbb, ha nem, az összes kínai maláj étterem alkoholt kínál.

Nincs fekete nyakkendő jazz bár

Nem tettük meg itt, azonban a malajziai haverunk azt mondja nekünk, hogy ez egy rendkívül félelmetes öntözőlyuk.

Skybar, Traders Hotel

Lazítson vegyes itallal vagy egy sörrel a Traders Hotel medencéjével. Csodálatos kilátás nyílik a KL parkra, ahol a Petronas tornyok vannak.

Changkat Buket Bintang

Ez az út tele van bárokkal, éttermekkel, valamint valóban elindul a sötét után. Van itt egy erős külföldön élő szomszédság, akik megosztják a területet a regionális pártfogókkal. Ha éjszakát keres, akkor itt kell jönni.

Berjaya Times tér

Igen, a szállodájának van bárja, és ez is nagyon kiemelkedő. Fedezze fel a táblát egy ablak közelében, hogy magasztos kilátás nyílik a városra.

Hol tudok enni

Az egyik dolog, amelyet egyszerűen felfedezni a KL -ben, a nagyszerű ételek. Nem tévedhetsz el igazán.

Próbálja ki az élelmiszerbíróságokat a vásárlási központokban – általában az alsó szinten. Rengeteg változatosság van, és ez mind biztonságos, tehát nincs dombos darab!

Jalan Alor

Ennek az utcának egy csodálatos éjszakai élelmiszer -piaca van, amelyet nem hagyhat ki. Még ha két vacsora is magában foglalja, menjen ide. Ez egy fantasztikus támadás az érzékek ellen. Szerezzen egy satay -t, valamint egy sört, és nézze meg az embereket.

Jalan Buket Bintang

Egy másik Night Market Street, amely egy kicsit sokkal szervezettebb, és egyszerűbb a megkerüléshez.

Roti áll, valamint éttermek

A Berjaya -i portaszolgálat megmutatta nekünk egy olyan helyszínen, amely közvetlenül az utca túloldalán található, Kafetaria I névenKhwan. Ez a nem-inflills, valamint a helyiekkel teli, bár az ételek legfontosabb sorsolása, valamint olyan olcsó.

Mit kell enni – egy szóval: minden!

Char Kway Teow – Romance asszony abszolút kedvence, ez a sült vastag, lapos tészta étel általában sertéshús vagy baromfi, valamint zöldségeket tartalmaz. Teljesen megkapom, miért szereti R asszony nagyon!

Char Siew – Ez a barbeque sertés étel a kedvencünk. A helyiek elmondják neked minden olyan helyszínt, amelynek megvan a maga stílusa, és két char siew helyszín sem azonos. A sertéshús, valamint a ropogós hangos hang hangja ezt hihetetlen harapássá teszi.

Roti Canai – egy hagyományos indiai befolyásolt étel, ez általában egy fém tálcában kapható, mint amilyen az iskolában volt. Vagy ha börtönben voltál! Azonban a Crockery -tól eltekintve, a ropogós roti lapos kenyeret, valamint a DAAL, valamint a Curry szószok feltörése valódi étkezési öröm.

Nasi Goreng – valójában „sült rizsre” utal, ez egy maláj tűzőkapocs. Az egész KL -ben fedezi fel. Nagyszerű, hogy kitöltse, mielőtt elindul a repülőtérre.

A Laksa kihívást jelent Malajziában. Az olyan helyeken, mint Ausztrália, garnélarát, csirkét, marhahúst vagy vegetáriánus vásárol, ám a KL -ben nem lesz ezek a választások. Úgy tűnik azonban, hogy a Laksa hatalmas választéka áll rendelkezésre.

A rutin Asam Laksa lesz, amelyet nem kókusztejjel készítenek, valamint sokkal csípősebb!

SATAY – Ezt felfedezheti Thaiföldön, Indonéziában, Laoszban … a Se Ázsia ezen része körül, bár ez különösen jellemző Malajziában. Ügyeljen arra, hogy nagyszerű mogyorómártást kapjon a tiédkel!

Curry Mee – Különleges Szingapúrra és Malajziára, ez a fűszeres tésztaleves sokkal inkább hasonlít a Laksa -hoz, amelyet Ausztráliában fedez fel, csak Curry -vel. Nagyon finom!

NASI LEMAK-A helyiek szeretik ezt enni reggelire, de ez egész napos étkezés. A malajziai nemzeti ételként elismert aromás rizs, Sambal, valamint ropogós szardella ételek könnyű, bár finom.

Békaleves – A társam szerint kiváló … Nem vagyok benne biztos. Ez valóban béka Congee, tehát ha nem enni béka vagy Congee, ne csináld!

Mit kell tenni

Rengeteg fellépés van a KL -ben. Azonban szűkítsük azt, amit 24 órán belül felléphet (és nagyszerű éjszakai alszik), itt van a rövid listánk:

A Petronas Towers, valamint a KL Park-ez egy kötelező, amíg itt vagy. A két torony gyönyörű és olyan egyedi is, valamint az előtte lévő park is gyönyörű.

Vásárlás – Haladjon a bevásárlóközpontokhoz néhány kiskereskedelmi terápiához, valamint a páratartalomtól való meneküléshez. Sok bevásárlóközpont a Jalan Sultan Ismail útján található, amely egy kis dombon található, délről északra. Minél magasabbra megy a Petronas tornyok felé, annál sokkal költségesebbé válnak a bevásárlóközpontok. Sok bevásárlóközpont csak körülbelül 10 óráig nyitva van, ám egész éjjel nyitva vannak.

Az Low Yat Plaza egy bevásárlóközpont, különösen olcsó elektronika, valamint érdemes megnézni, ha új GoPro vagy zajszűrő fejhallgató után áll, hasonló dolgok.

Iszlám Művészeti Múzeum-Számos helyi ember javasolta nekünk, hogy figyelmen kívül hagyják, ez az érdekes és gyönyörűen díszített múzeum néhány csodálatos tárgyat, a világ sok ismert mecsetének, valamint hihetetlenül régi könyveinek terveit tartalmazza. A közel -keleti művészet szépségét és szimmetriáját valóban csodálni kell.

KL Bird Sanctuary, valamint a Butterfly Park-egy hatalmas, 20 hektáros nettó madárház, amelyen átmegy. Romance asszony a pokol fogalma, mivel ő nem a repülő lények rajongója, de számunkra madár rajongók, ez egy valódi élvezet. Nézze meg a parkon kívüli pimasz makákó majmokat. Mindenhol vannak!

Jalan Petaling – A Madárpark és az Iszlám Művészeti Múzeum közelében Jalan Petaling, a KL Chinatownja, valamint a Futó piac. Hasonlóképpen a sarkon található az Sri Mahamariamman hindu templom. Ezúttal nem jutottunk oda, de ez gyönyörűnek és rendkívül érdekesnek is tűnik.

Malajzia, valamint a Kuala Lumpur finanszírozása az utóbbi években valódi utazó hotspot lett. Különösen a Délkelet -Ázsia más részeire vagy az antipodeai utazásokon átutazók számára a Távol -Kelet forgalmas csomópontja sokkal többet kínál, mint csak egy tranzitmegálló.

Az egyetlen veszély az, hogy ősz lesz, mint a helyszínen, és nem akar máshova menni!

Van valamilyen javaslata a Kuala Lumpurba való belépéshez? Értsük meg a megjegyzésekben!

Romance asszony képei, OM-D E-M5 Mark II olimpus kamera felhasználásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Útmutatónk az ideális nyári parti borokhoz
Next post Ultimate Guide az Új -Zéland munkaidő -vízumához